Kamperen in Oekraïne main page

Gezondheidsoord “Solovinaya Rosha”

Camping op de mooiste plek aan de Zwarte Zee op 50 km afstand van Odessa
Kwaliteitsservice, zon, zee, strand en lage prijzen: alles in huis voor een topvakantie

Het gezondheidsoord “Solovinaya Rosha” bevindt zich op slechts enkele meters afstand van de kust van de Zwarte Zee, direct aan een makkelijk toegankelijk strand. De omgeving is stil en rustgevend. 2/3/4-persoonshuisjes staan 34 meter vanaf de zee en bieden hier een prachtig uitzicht op.
De camping bevindt zich een prachtig gebied vol natuur, met een verscheidenheid aan planten, dieren en zeeleven. Op ons territorium staan 50 verschillende vegetatiesoorten en bevindt zich een uitgebreid vogelgebied. In het voorjaar en de zomer lopen fazanten los rond, hoort u in de ochtend nachtegalen zingen en de zee ruizen. Maak de beleving helemaal compleet door paddestoelen te plukken en op zee te gaan vissen.

Op de camping bevindt zich een restaurant met bar, waar de campingstaf in drie maal per dag typisch Oekraïense of Russische  maaltijden voor u bereiden. Ingrediënten hiervoor halen wij direct uit de omgeving.
Aan de zee ligt een medische post voor ongevallen en ziektes. Ook is er Wi-Fi aanwezig and billiard.

GPS: N46.60940E031.31157

Prijzen prices : click here

Voorzieningen services

Huisjes zijn er voor 2/3/4 personen. Deze zijn voorzien van een koelkast en televisie. Op loopafstand van de huisjes bevinden zich douches en toiletten. Voor het vermaak is er een tafeltennistafel, volleybalveld, bar en een dansvloer.
Ons restaurant biedt gelegenheid drie maal per dag verse maaltijden van onze koks te eten. Deze zijn bereid met verse producten uit de omgeving, die u ook op het minimarktje op de camping kunt kopen.
Aan het strand bevindt zich een medische post voor bij ziektes en ongevallen. Op de camping is draadloos internet beschikbaar.

Contact

Contactgegevens

Tel :
+38-095-882-68-68
+38-097-376-43-51
+38-093-620-74-18

Viber : +38-068-82-69-505

Mail : adjiask@gmail.com
Skype : adjiask
GPS : N46.60940E031.31157

Hoe bereikt u ons? How to get there?

Onze camping bevindt zich tussen de steden Odessa en Nikolayev. Op 57 km na Odessa en 55 km voor Nikolayev neemt u de afslag richting Rybakovka (zie foto 1 en 2). 15 km na deze afslag komt u door het dorpje Tuzly (foto 3). 24 km na de afslag komt u door het dorpje Rybakovka (foto 4). Sla 2 km na dit dorpje rechtsaf Lugovoe in (foto 5), hierna slaat u linksaf. U passeert vervolgens een orthodoxe kerk, 2,2 km hierna bereikt u de camping: Solovinaya Rosha.

Locatie
De camping bevindt zich op 50 km afstand van Odessa en Nikolayev in het Krim. Vanaf de camping is het 300 meter lopen naar de zee. Hier is de omgeving stil en vredig. Vanaf 45 meter boven de zee heeft u een prachtig uitzicht.
Naast vele activiteiten op de camping, kunt u ook kiezen voor excursies naar de steden Odessa en Nikolayev, die op een klein uurtje rijden van de camping af liggen.

Kaart map